«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έβαλε η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης επιρρίπτοντας βαριές ευθύνες προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό για τη διαχείριση της πανδημίας, το θέμα της ακριβείας και εσχάτως για την κακοκαιρία «Ελπίδα» και την ταλαιπωρία που βίωσαν χιλιάδες πολίτες.

Η πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα έρχεται ως συνέχεια του αιτήματός του για εκλογές και έχει ως στόχο από τη μία τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα την αποκωδικοποίηση της στάσης του ΚΙΝΑΛ και από την άλλη την προσπάθεια να κερδίσει την κοινωνία, μιας και στις δημοσκοπήσεις συνεχίζει να μην καρπώνεται από τη φθορά της κυβέρνησης.

Ειδικά στο κομμάτι του ΚΙΝΑΛ, υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όπως μετέδωσε το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, βρήκε τον τρόπο να… είναι στην Βουλή παρόλο που δεν είναι βουλευτής.

Πιο συγκεκριμένα, θα κάνει μια ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ και το βίντεο θα «μοιραστεί» στα Μέσα ενημέρωσης, ούτως ώστε να υπάρχει διαθέσιμη και η δική του παρέμβαση για την συζήτηση αναφορικά με την πρόταση μομφής.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…