«Δεν υπάρχει χώρα που να μη γίνονται παρακολουθήσεις , απλά στην Ελλάδα θα πρέπει να αλλάξουν οι συνθήκες και οι τρόποι παρακολούθησης γιατί είναι απαράδεκτοι» σημείωσε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις.

«Η Τουρκία έχει κατορθώσει να αποξενωθεί από ολόκληρη σχεδόν τη Δύση. Αυτό διπλωματικά, εξαρτάται αν της κάνει κακό, διότι είναι συνάρτηση του τι θέλει να πετύχει. Μέχρι τώρα έχει κατορθώσει να έχει προκαλέσει τη Δύση σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, παράλληλα όμως ακόμα τη χαϊδεύουν» τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, με αφορμή το «μπλόκο» της Αγκυρας στην πορείας ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Σημαντικές ανατιμήσεις γύρω στο 10% με 20% σε απορρυπαντικά, περίπου στο 12% στα καλλυντικά, 4% στα γαλακτομικά, 6% στα τυροκομικά καταγράφηκαν την καινούρια χρονιά, επισήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Μικρομεσαίων Μάρκετ Ελλάδας Γιάννης Πηλίδης ο οποίος σημείωσε παράλληλα ότι δεν τους έχουν ανακοινωθεί νέες αυξήσεις για το Φεβρουάριο.

Στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, της Tikun Olam, στην Κόρινθο και στην παρουσία του εκεί μαζί με τον σύμβουλο του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα, αναφέρθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το μόνο λάθος του Μητσοτάκη, αν θέλετε, επικοινωνιακά, ήταν η αρχική του στάση που ήταν υπερβολικά ευαίσθητη κατά τη γνώμη μου, όπως στην παρακολούθηση του κινητού του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ. Αισθάνθηκε δηλαδή ο ίδιος ο Μητσοτάκης άσχημα που δεν το ήξερε» τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη για το θέμα των παρακολουθήσεων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Για το θέμα της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ αλλά και το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον η χώρα, μίλησε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο κ. Σωτήρης Δελής, επίτιμο μέλος του Σουηδικού Κοινοβουλίου, και πρώην μέλος επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων.

«Τώρα κορυφώνεται μία θεατρική παράσταση που δίνει ο κ. Τσίπρας εδώ και αρκετό καιρό» τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο τελευταίος που δικαιούται να καταγγέλλει διότι τα ίδια γινόταν και επί δικής του κυβερνήσεως, απλώς γινόταν για δικό του όφελος, και όχι για όφελος του κ. Μητσοτάκη όπως γίνονται σήμερα» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην ευρωβουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστας Χρυσόγονος, με φόντο τη νέα πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Είμαστε σε ένα πλαισιο που έχει μια σταθεροποίηση το ενεργειακό πρόβλημα και επειδή όλοι ετοιμάστηκαν για κάτι που ήταν πολύ πιο σκληρό σε σχέση με το χειμώνα. Ολοι κράτησαν αποθέματα, επίσης έγινε μεγάλη εξοικονόμηση, και από τη στιγμή που πετύχαμε αυτά τα πράγματα, τώρα φαίνεται να είναι πιο εύκολο», επισήμανε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο στρατηγικός αναλυτής Νίκος Λυγερός.

Για την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Εβρο τον περασμένο Αύγουστο μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που σκηνοθετήθηκε ο δήθεν θάνατος της μικρής και που έχουν προκαλέσει νέα πολιτική αντιπαράθεση, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Κώστας Γαβρόγλου.

Σελίδα 1 από 81

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…