Για το εκλογικό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 28ης Μαϊου στην Τουρκία που ανέδειξε νικητή εκ νέου, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε στον Status και στην Βιργινία Δημαρέση, ο διεθνολόγος - οθωμανολόγος και δρ. του Παντείου Πανεπιστημίο, Δημήτρης Σταθακόπουλος.

«Οποιος πει ότι προέβλεψε την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ νομίζω δε λέει την αλήθεια», σημείωσε αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαϊου, ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση. Εν όψει των δεύτερων εκλογών, τόνισε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά.

«Το κρίσιμο κομμάτι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει η ΝΔ την αυτοδυναμία. Αυτό είναι το κρίσιμο. Τίποτα άλλο δεν είναι κρίσιμο» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, σημειώνοντας πως «η κουβέντα ποιος θα βγει δεύτερος, κλπ είναι υποδεέστερης σημασίας».

«Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη» τόνισε ο Θάνος Τζήμερος μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη για την επιλογή του να αποσυρθεί από τον πολιτικό χώρο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος και ενεργός πολίτης.

«Στις δημοσκοπήσεις για τις Εθνικές Εκλογές 2023 υπήρξαν αποτυχίες ως προς το να αποτυπωθεί η θεαματική εκτόξευση των ποσοστών της ΝΔ και η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας δημοσκοπήσεων To The Point, Δημήτρης Κατσαντώνης.

Για την υπόθεση Κατρούγκαλου και το κατά πόσο επηρρέασε τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησαν στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, οι υποψήφιοι βουλευτές Τάσος Χατζηβασιλείου (ΝΔ), Σωκράτης Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιάννης Μαγκριώτης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).Ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γρήγορα.

«Η μόνη πρόταση που υπάρχει και έχει ένα ενδιαφέρον είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση συνεργασίας κυρίως με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ » τόνισε μιλώντας στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, για τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

Στα προγράμματα των κομμάτων και την κοστολόγησή τους αναφέρθηκαν μιλώντας στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, οι υποψήφιοι βουλευτές Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (ΝΔ), Δημήτρης Μάρδας (ΣΥΡΙΖΑ) και Στέφανος Χατζημανώλης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).

 Για τεράστια αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την πρόσφατη αναφορά του Αλέξη Τσίπρα περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού, έκανε λόγο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός. Παράλληλα ανέφερε ότι: «Είχαμε επίσης μια δεύτερη, άθλια προσπάθεια διαστρέβλωσης, εργαλειοποίησης και παραχάραξης ενός ζητήματος με το οποίο δεν θα έπρεπε καν να εργαλειοποιούμε στην προεκλογική διαμάχη που είναι η τραγωδία των Τεμπών.

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού και οι στάσεις των κομμάτων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, των υποψηφίων βουλευτών Θεόδωρου Καράογλου (ΝΔ), Ευάγγελου Αντώναρου (ΣΥΡΙΖΑ) και Αθανάσιου Γλαβίνα (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).

Σελίδα 1 από 88

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…