Για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη,  η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής , Εύα Καϊλή.

Στο Πασάο της Βαυαρίας ζει τα τελευταία χρόνια η Ελληνίδα γιατρός Βασιλική Χαρίση από τα Τρίκαλα.

Στο Γιένσεπινγκ της Σουηδία ζει τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Ιωαννίδης από τη Θεσσαλονίκη. Μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του από το 2019 και εργάζεται ως οδηγός σε φορτηγά.

Συνολικά 4 – 5 άτομα κάτω των 19 ετών νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, χωρίς όμως να είναι ανησυχητική η κατάσταση της υγείας του. Μεταξύ αυτών και ένα παιδάκι 8,5 μηνών.

«Είναι βέβαιο ότι θα πάμε στην Π. Μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητας ότι ο ιός θα συνεχίσει να μεταλλάσσεται» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και συμπλήρωσε: 

Ο Χρήστος Πετρόπουλος που ζει τα τελευταία δώδεκα χρόνια στο Πεκίνο και εργάζεται ως μεταφραστής, περιέγραψε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, πως είναι η ζωή εν μέσω πανδημίας.

Την ικανοποίηση τους για την υπογραφή επιχειρησιακής συμφωνίας με τη διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ εκφράζουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Στην παραλλαγή Όμικρον και για τα όσα γνωρίζουμε έως σήμερα γι΄ αυτή αναφέρθηκε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο παθολόγος – λοιμωξιολόγος Παναγιώτης Γαργαλιάνος.

Από 1η Δεκεμβρίου διπλασιάζονται οι έλεγχοι στον ΟΑΣΘ για να μπει «φρένο» στην εισιτηροδιαφυγή. Μέσα στα λεωφορεία οι «Στάσιμοι Ελεγκτές», που θα βρίσκονται εντός των λεωφορείων του οργανισμού.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άρνηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για τη λίστα Πέτσα και τις δημοσκοπήσεις… ο Στέλιος Πέτσας.

Σελίδα 1 από 39

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…