Κατηγορηματικά αρνητικός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για το δυστύχημα των Τεμπών και το φημολογούμενο «μπάζωμα» της περιοχής  του δυστυχήματος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7. «Η συνωμοσιολογία καταστρέφει τη χώρα.», δήλωσε μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.

Δεν διέψευσε η πρόεδρος της γαστρεντερολογικής εταιρείας ότι υπήρχαν κρεβάτια στο Νοσοκομείο Θεαγένειο, ωστόσο τόνισε πως δεν είναι συνηθισμένη πρακτική να μεταφέρεται ο ασθενής.

Κατηγορηματικός ότι υπήρχαν κενά κρεβάτια στο Νοσοκομείο Θεαγένειο από όπου δημοσιεύτηκε φωτογραφία με ασθενή να ξαπλώνει σε καρέκλες μετά από ενδοσκοπική επέμβαση, εμφανίστηκε στον Status FM 107,7 ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για πολιτικά παιχνίδια.

Οι εταιρίες είχαν ένα ισχυρό πλάνο για να προωθούν τα προϊόντα τους. Μείωσαν ή σταμάτησαν τώρα αυτό το προωθητικό πλάνο, όποτε με τη μείωση τιμών ερχόμαστε μία η άλλη" σημείωσε μιλώντας στον Status FM107,7 ο Πρόεδρος Ένωσης Μικρομεσαίων Μάρκετ Ελλάδας Γιάννης Πηλίδης.

«Προφανώς είναι ψέματα όλα όσα ειπώθηκαν από τον συνδικαλιστή. Αυτό μόνο ως αστείο μπορεί να το πάρει κανείς. Εγώ δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν,ούτε και διαπραγματεύτηκα. Με πήρε ο προϊστάμενος του διαδικτύου με ενημέρωσε και του είπα να μεταφέρει ότι όλο αυτό είναι δολιοφθορά».

«Εάν παραλάβουμε τις πιστοποιήσεις που περιμένουμε από την Εγνατία Οδό και την Περιφέρεια για το ασανσέρ της πεζογέφυρας, είναι θέμα μίας ημέρας να λειτουργήσει για τους δημότες μας». Αυτό δήλωσε μιλώντας στον Status 107,7 ο δήμαρχος Ευόσμου-Κορδελιού Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

«Οι διεθνείς οίκοι μας αξιολογούν καλά, γιατί ειμαστε σε σωστή δημοσιονομική πορεία» δήλωσε στον Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο αναπληρωτής υπουργός εθνικής οικονομίας και οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

Τιτάνια μάχη δίνουν καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να φτάσουν εγκαίρως στο εκάστοτε σημείο κλήσης αλλά και να μεταφέρουν τους ασθενείς στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Για την κατάσταση στα πανεπιστήμια με τις καταλήψεις μίλησε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ Θάνος Βερέμης, επισημαίνοντας ότι «οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους, με κάθε θυσία να σπουδάσουν, και αντιμετωπίζουν τις καταλήψεις».

Κατηγορηματικός ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει το Νοέμβριο του 2024, εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη. Αυτό ξεκαθαρίζεται με εμφατικό τρόπο και από την ανάδοχο εταιρία και την ηγεσίου του υπουργείου Μεταφορών, σημείωσε.

Σελίδα 1 από 94

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…