Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά και η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε σε αυτόν τον οικισμό της Νάξου με όλες τις τιμές. Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, η Εφραιμίνα, η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, κράτησε την ελληνική σημαία και παρέλασε μπροστά στους συγχωριανούς της ενώ τη συνοδεύει η μικρή Ιωάννα, που ακόμα δεν πάει σχολείο.
Σύμφωνα με το naxostimes.gr, το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Η Ευραιμίνα φέτος θα τελειώσει την Ε΄ Δημοτικού και όπως όλα δείχνουν, όταν του χρόνου αποφοιτήσει από το Δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, εάν δεν αποφασίσουν άλλοι γονείς να στείλουν εκεί τα παιδιά τους, το σχολείο θα κλείσει.
Πηγή + Φωτογραφίες: naxostimes.gr
