Ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης των 38 Σύρων μεταναστών που εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στην παρέβρια περιοχή των Λαβάρων και έχουν μεταφέρθει στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στον Έβρο, Χρήστος Χατζιμήσης, ελέγχονται τα προσωπικά τους αντικείμενα, καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα για να βρεθεί η πορεία που ακολούθησαν για να περάσουν στη χώρα μας, ενώ στη συνέχεια θα καταθέσουν αιτήματα ασύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι δήλωσαν ότι ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη και οι τουρκικές αρχές τους εξανάγκασαν να έρθουν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν από την χωροφυλακή της Τουρκίας και μεταφέρθηκαν σε κέντρο κράτησης στην Ανδριανούπολη, από όπου ξεκίνησε η Οδύσσειά τους.

Σε ό,τι αφορά στην έγκυο μετανάστη, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο, καθώς διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πηγή: skai.gr

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…