Για περισσότερες από πέντε ώρες παρέμεινε στον 7ο όροφο της οικοδομής στη Θεσσαλονίκη η γυναίκα που απειλούσε πως θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Επί τόπου στην περιοχή Ντεπώ και συγκεκριμένα στην οδό Γαβριηλίδη, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, μεταξύ άλλων, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και ψυχολόγος, ενώ σε ετοιμότητα ήταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Λίγο μετά τις 22.30, μετά από τις επίμονες προσπάθειες του ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας η γυναίκα πείστηκε να συνεργαστεί και οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα περίπου 60 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα της 7όροφης οικοδομής επί της οδού Γαβριηλίδη στις 5 το απόγευμα, ενώ ο λόγος που απειλούσε ότι θα πέσει στο κενός παραμένει άγνωστος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτοικος της περιοχής.

Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας ακούστηκε να προτείνει στη γυναίκα «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και να της λέει «θέλω να σε βοηθήσω». Σε μια ακόμη προσπάθεια να πείσει τη γυναίκα να μη κάνει βουτιά θανάτου και να απομακρυνθεί από την άκρη του μπαλονιού, ο διαπραγματευτής της είπε «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».

Πηγή: protothema.gr

IMG-9a1a36b4fb30485e5858a584d4129cc3-V

thessaloniki__1__2

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…