Το ενδεχόμενο να διεξάγεται από τη νέα σεζόν διπλός τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας άφησε ανοιχτό ο Στέργιος Αντωνίου. Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε, σε δηλώσεις του στον City 106,1, ότι θα εισηγηθεί στο συμβούλιο της ΕΠΟ να διεξάγεται διπλός τελικός, καθώς, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει ωριμότητα για μονό τελικό με κόσμο».

Οι δηλώσεις του:

- Για τον τελικό: «Θα πρέπει να είναι κάποιος ανεπίδεκτος για να μην λάβει κανείς τα μηνύματα του τελικού. Ζούμε σε μια τοξικότητα και υπάρχει απογοήτευση για τις προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν ώστε να μην κάνουμε έναν τελικό-γιορτή. Προσπαθούσαμε για καιρό να μην πούμε τίποτα για καταστάσεις που δημιουργήθηκαν για να μην ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα. Κάποιοι προσπάθησαν να χαλάσουν την εικόνα της ΕΠΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω το πώς φταίει η ΕΠΟ, όταν δεν δημιουργεί τοξικότητα. Η ΕΠΟ δεν έχει οπαδούς. Τι θα μπορούσε να κάνει η ΕΠΟ, όταν η αστυνομία φοβάται για επεισόδια; Κάποιοι, βέβαια, επιμένουν πως η ΕΠΟ φταίει για αυτό. Το λάθος μας είναι ότι στην προκήρυξη επιλέξαμε συγκεκριμένο γήπεδο. Φτάσαμε σε σημείο να σκεφτόμαστε να εκδώσουμε διαπιστεύσεις και όχι προσκλήσεις και πάλι κάποιοι αντέδρασαν. Σκεφτήκαμε να πάμε στην Κύπρο και είδαμε και εκεί προβλήματα, με την ελληνική αστυνομία να συμβουλεύει την κυπριακή να μην δεχθεί τον τελικό. Υπήρχαν δυο ομάδες στον τελικό και κάποιοι έκαναν παρεμβάσεις. Εγώ είχα δηλώσει ότι δεν θα πάω στον τελικό υπό τις συνθήκες, στις οποίες μας οδήγησαν να τον κάνουμε. Θα μεταφέρω στο συμβούλιο να πάμε σε διπλό τελικό. Δεν υπάρχει ωριμότητα για μονό τελικό με κόσμο. Θα πρέπει οι ομάδες να τιθασεύσουν τα οπαδικά κινήματα».

- Για την επόμενη σεζόν: «Στα μέσα Ιουνίου θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή και εκεί θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για την επόμενη χρονιά και η προκήρυξη του κυπέλλου θα είναι μέσα σε αυτά. Θα πρέπει η προκήρυξη να αφήνει το περιθώριο να συζητήσει με τους δυο φιναλίστ, όταν αυτοί θα προκύψουν. Όταν είπαμε για τελικό στο εξωτερικό, δεν είχε κάποια σκέψη να βρεθούμε στο Ελμπασάν. Είχαμε κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας, με βάση τις χώρες που υπάρχει απόδημος ελληνισμός. Είχαμε στο μυαλό μας την Αγγλία και τη Γερμανία. Θα πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για τον τελικό της επόμενης χρονιάς».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…