Με βασικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου προέδρου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή (05/01), στις 14:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Κάτια Κοξένογλου ανέλαβε προσωρινά την προεδρεία της Λίγκας.
Παράλληλα, θα βγει το πρόγραμμα από τη 19η έως και την 21η αγωνιστική, ενώ –μετά από πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός- θα γίνει συζήτηση για τις «ενέργειες του Συνεταιρισμού σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων».
Η ενημέρωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024, στις 14:00, συγκαλείται συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Εκλογή Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.
2/ Ορισμός αγώνων 19ης έως και 21ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών).
3/ Ενέργειες του Συνεταιρισμού σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων (πρόταση ΠΑΕ Ολυμπιακός).
4/ Διάφορα.»
*πηγη:newsit.gr
