Άκαρπες εδώ και 12 ημέρες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου στην Ηλεία, που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο χωριό Πλουτοχώρι.

Ο άνδρας φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης, έχοντας μαζί του στο αυτοκίνητο την αρραβωνιαστικιά του.

Τα ορμητικά νερά του ποταμού Αχέροντα ωστόσο παρέσυραν το όχημά τους και ο 45χρονος από το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου αγνοείται, ενώ η σύντροφός του εντοπίστηκε την επομένη νεκρή.

Χθες (26/1) ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με τρία σκυλιά έρευνας και διάσωσης να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στην ύστατη πρσπάθεια να βρεθεί ο αγνοούμενος.

Όπως επισημαίνει το patris news, όλο αυτό το διάστημα οι πυροσβεστικές αρχές παρέμεναν στο σημείο και συνέχιζαν τις έρευνες με απόφαση της φυσικής ηγεσίας, ελπίζοντας πως θα εντοπιστεί ο 45χρονος.

Η κοίτη και οι όχθες του ποταμού έχουν ερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ πλέον η επιχείρηση επικεντρώνεται και στον ποταμό Αλφειό.

Τη χθεσινή μέρα επιχείρησαν 24 πυροσβέστες στο σύνολό τους, ενώ στην αναζήτηση μπήκε και ο Echo, ο Βελγικός Ποιμενικός σκύλος της Ομάδας Anubis K9P, που σε «άκρως δύσκολες συνθήκες βαλτώδους περιοχής», εντόπισε τη σορό του δολοφονημένου 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σημειώνεται ότι από σήμερα (27/1) στην επιχείρηση συνδράμουν η Mollie και η Corda, προκειμένου να καλυφθεί μεγαλύτερο πεδίο και οι Αρχές να εντοπίσουν συντομότερα τα ίχνη του 45χρονου.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…