Αυστηρό μήνυμα ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους έστειλε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης με αφορμή το θέμα με το υπαίθριο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, αλλά και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχε τοποθετήσει τραπεζοκαθίσματα πάνω σε σιντριβάνι.

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Αγγελούδης σημείωσε απευθυνόμενος προς τους κατοίκους των περιοχών ότι δεν υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από τις ενέργειες του δήμου.

«Είναι ένα γνωστό κέντρο, εγώ δεν ήξερα και ποιο είναι το όνομά του ούτε ποιοι τραγουδούν. Δεν πρέπει να γνωρίζουμε και πρέπει όλα να είναι απρόσωπα. Η υπηρεσία έκανε τη δουλειά της, υπήρξαν καταγγελίες από κατοίκους της Β΄ Κοινότητας. Είχαν χάσει τον ύπνο τους», τόνισε ο κ. Αγγελούδης, για το υπαίθριο κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Μύλου που και αυτό το Σαββατοκύριακο λειτούργησε κανονικά με τη μουσική σε ιδιαίτερη ένταση. Όπως είπε ο δήμαρχος, «οι κάτοικοι πήγαν στην Αστυνομία αλλά και στη Δημοτική Αστυνομία και η υπηρεσία έκανε τη δουλειά της. Και το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να έχουν μπροστά στα μάτια τους ονόματα».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Επιχειρηματία αύριο, Τρίτη, η Δημοτική Αστυνομία θα προχωρήσει στη σφράγιση του κέντρου διασκέδασης, το οποίο λειτουργεί με άδεια παραστάσεων.

Για το θέμα της παράνομης ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων ο δήμαρχος τόνισε ότι η μάχη για ανοιχτούς δρόμους, για ανοιχτά πεζοδρόμια και ελεύθερη πρόσβαση θα δίνεται καθημερινά. Ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος στέλνοντας αυστηρό μήνυμα ότι η ασυδοσία δεν θα περάσει.

«Δεν θα κλείσουμε το μάτι σε κατάληψη δημόσιου χώρου που ξεφεύγει τα στοιχειώδη όρια της Δημοκρατίας. Και αυτό είναι ένα μήνυμα συμπεριληπτικό. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε χώρους που είναι χαλασμένα προς το παρόν σιντριβάνια και πάνω εκεί να τοποθετούνται τραπεζοκαθίσματα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος βρίσκεται στην περιοχή των Άνω Λαδάδικων.

«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και το λέω με σεβασμό, άλλωστε δεν ήρθα για να κάνω πολιτική καριέρα. Κάναμε άρσεις των τραπεζοκαθισμάτων γιατί έγινε η πρώτη καταγραφή, η δεύτερη, και παρόλα αυτά δεν συμμορφώθηκαν», σημείωσε ο δήμαρχος.

Προανήγγειλε ότι ο δήμος θα φέρει κανονιστική για τα τραπεζοκαθίσματα. «Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι ασυδοσία δεν μπορεί να υπάρξει. Αν αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τραπεζοκαθίσματα επάνω σε σιντριβάνια δεν επιτρέπονται και το λέω με εκτίμηση, να πάνε εκεί που έχουν τις άδειες», τόνισε.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…