Στις 6 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Την εκδήλωση θα απογειώσουν με τις μουσικές τους οι Onirama, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης.
Εκτός από σήμερα, αλλά και την εκδήλωση στις 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στον Λευκό Πύργο, πλήθος άλλων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχουν σχεδιασθεί σε όλη την πόλη για μικρούς και μεγαλύτερους.
Με αφετηρία τις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του κέντρου της πόλης μεταμορφώνεται σε έναν χειμερινό παραμυθένιο κόσμο και θα μας φέρει αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων και των παιδικών παραμυθιών.
Αγιοβασίληδες, ξωτικά, ελαφάκια, αρκουδάκια, ζαχαρωτά, αστέρια, λαμπερά φώτα και πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα θα πλαισιώνουν το μεγάλο κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης.
