Η Σερ έχει αναφερθεί δημόσια στη σύντομη σχέση της με τον Τομ Κρουζ στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Σε εμφάνισή της το 2013 στην εκπομπή «Watch What Happens Live» με τον Άντι Κοέν, περιέγραψε τον ηθοποιό ως «έναν υπέροχο και αξιαγάπητο άνθρωπο», σημειώνοντας ότι τότε δεν ήταν Σαϊεντολόγος και ότι η σχέση τους ήταν έντονη για μικρό χρονικό διάστημα. Όταν ρωτήθηκε για το πού τον κατέτασσε στη λίστα με τους καλύτερους εραστές της ζωής της, απάντησε: «Ήταν στους πέντε πρώτους. Είχα τους καλύτερους εραστές που θα μπορούσε να έχει κανείς». Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2008 στην Όπρα Γουίνφρεϊ είχε δηλώσει: «Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ήταν ντροπαλός. Μου έλεγε ότι στο σχολείο ένιωθε άβολα και κανείς δεν του μιλούσε».

Η Ολίβια Γουάιλντ είχε επίσης μιλήσει, έμμεσα, για τη σχέση της με τον Τζέισον Σουντέικις, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη επί επτά χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε after party του «Saturday Night Live». Σε ανάγνωση μονολόγου για το περιοδικό Glamour το 2012, χωρίς να τον κατονομάσει, η Γουάιλντ είχε πει ότι ήταν «ευτυχισμένα, απελπισμένα, τρελά ερωτευμένη», προσθέτοντας ότι οι στιγμές τους θύμιζαν... «Κενυάτες μαραθωνοδρόμους».

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε το 2023 στο podcast «Call Her Daddy» της Άλεξ Κούπερ για τις σχέσεις της με τον Μπραντ Πιτ και τον Μπεν Άφλεκ. Αναφερόμενη στη σύγκριση των δύο, δήλωσε ότι ο Πιτ ήταν «ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου εκείνη την περίοδο», ενώ ο Άφλεκ ήταν «τεχνικά εξαιρετικός», σχολιάζοντας με χιούμορ: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κόρη μου ακούει αυτό».

Η Κέιτι Πέρι αποκάλυψε το 2017, σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube διάρκειας 72 ωρών για την προώθηση του άλμπουμ της «Witness», ότι ο Τζον Μέγιερ ήταν ο πρώην σύντροφός της με τις καλύτερες επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα. Σε ερώτηση του Τζέιμς Κόρντεν, κατέταξε τους πρώην συντρόφους της από τον λιγότερο στον περισσότερο ικανό, τοποθετώντας στην κορυφή τον Μέγιερ και αναφέροντας τον Τζος Γκρόμπαν ως «εκείνον που της ξέφυγε».




