Με μία λιτή αλλά ιδιαίτερα χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως σκοπεύει να απέχει το επόμενο διάστημα από το Instagram.

Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε φωτογραφία από το αγαπημένο του σημείο στο Σούνιο και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Αυτός ο λογαριασμός θα κλείσει επ' αόριστον καθώς ο χρήστης θα είναι μακριά για πνευματική συντήρηση».

To instastory του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Υπενθυμίζεται πως στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000€ και απαγορευση εισόδου στο γήπεδο λόγω της συμπεριφοράς του στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βαλένθια. 

Η απόφαση-σκάνδαλο της EuroLeague έφερε την άμεση αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε μέσω Instragram, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τη βαριά τιμωρία του και αυτούς που την επιδίωξαν, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του πως το «τριφύλλι» θα καταφέρει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση της κούπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι η EuroLeague μου επέβαλε ποινή 3 αγωνιστικών. Δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο, γιατί πήγα πίσω από τον πάγκο της ομάδας μου και ζήτησα ένα φάουλ. Ουαου.

Δεν μπορώ να πάω στο ματς με τη Βαλένθια κι αν κερδίσουμε δεν θα μπορώ να πάω στο Final Four. Φυσικά το ήξερα αυτό από το πρωί. Το έγραψαν όλα τα ελληνικά site που είναι πολύ κοντά στους κόκκινους. Ξέρετε, συγκοινωνούντα δοχεία.

Πόσο με φοβάστε ρε; Κρυφτείτε πίσω από τις μάσκες σας. Κέντρικ, Χέιζ, Κώστα, Χουάντσο, Τζέντι, Τζέριαν, Ρόγκα, Ματίας ποιος θα μου φέρει το τρόπαιο στο Σούνιο οδικώς μετά τη νίκη;».

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…