Εξιτήριο έλαβε σήμερα (15/7) η Αφροδίτη Νέστορα η οποία είχε τραυματιστεί από την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως συνέπεια να χάσει τη ζωή της η μητέρα της, Βάγια.

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Νέστορα διακομίστηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύτηκε αρχικά στη Μονάδα Εγκαυμάτων και, σε επόμενο στάδιο, στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Αμέσως μετά το εξιτήριο η Αφροδίτη Νέστορα προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «θα προσπαθήσω να σταθώ στα πόδια μου [...] έζησα συνθήκες πολέμου που μόνο σε ταινίες έχω δει».

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Παπανικοκάλου»: 

​​​​​«Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της κας Αφροδίτης Νέστορα και μετά την επίσημη ενημέρωση από τη θεράπουσα ιατρό της, σας γνωρίζουμε ότι:

Η ασθενής νοσηλεύτηκε από τις 2 Ιουλίου 2026 στη Μονάδα Εγκαυμάτων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της εφαρμόστηκε η ενδεδειγμένη υποστηρικτική θεραπευτική αντιμετώπιση. Η κλινική της πορεία υπήρξε σταθερή με σταδιακή βελτίωση. Με βάση την παρούσα κλινική εικόνα δεν κρίνεται αναγκαία η περαιτέρω νοσηλεία της και η ασθενής εξέρχεται από το Νοσοκομείο σε καλή γενική κατάσταση.

Στην ασθενή έχουν δοθεί αναλυτικές οδηγίες και θα ακολουθήσει στενή παρακολούθηση στα Εξωτερικά Ιατρεία του Τμήματος.

Από τη Διοίκηση».

πηγή:protothema.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…