Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 26χρονο κακοποιό ο οποίος φαίνεται να ήρθε στη χώρα για να εκτελέσει ανθρωποκτονία. Οι πληροφορίες ήρθαν από τις αρχές της Σερβίας που ενημέρωσαν αμέσως την ελληνική αστυνομία για την είσοδό του στη χώρα και στη Θεσσαλονίκη.
Είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή διαδικασίες πλήρης ταυτοποίησης του για να βεβαιωθούν ότι πρόκειται για τον άντρα που επέδειξαν οι αρχές από την Σερβία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άντρας έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλές ληστείες στη χώρα του και υπήρχε σε βάρος του ερυθρά αγγελία της Ιντερπόλ.
Οι υπόλοιποι τρεις της παρέας του που προσήχθησαν θα εξεταστούν και θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες τι θα γίνει με αυτούς.
Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι προσαγωγές τους από πάνοπλους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής, τελικά έγιναν σε καφετέρια κοντά στο ξενοδοχείο.
