ΗΧΗΤΙΚΟ-Εξαδάκτυλος: Εισηγούμαι την αναθεώρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18.00 τα Σαββατοκύριακα και τηλεκπαίδευση παντού

Στην αποκάλυψη, ότι εισηγείται την αναθεώρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, προχώρησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Αν και το συγκεκριμένο μέτρο, όπως είπε, εφαρμόζεται και αλλού, όπως για παράδειγμα στο Παρίσι, «προσωπικά το εισηγούμαι, εισηγούμαι να αναθεωρηθεί» δήλωσε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε, ότι έχει εισηγηθεί ήδη, να επιστρέψουν οι μαθητές στην τηλεκπαίδευση, όπου δεν είναι ήδη.

«Είναι δύσκολο, είναι βαρύ, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε χωρίς δισταγμό. Για τα παιδιά μας ίσως θα έπρεπε να προβλέψουμε να πηγαίνουν στο σχολείο, μόνο για αθληθούν σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να μπαίνουν σε τάξεις, μέχρι να προχωρήσει για ένα μήνα περίπου οι εμβολιασμοί.»

Το ηχητικό απόσπασμα εδώ:

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…