Καστρίτση στον Status: "Μας άφηναν νηστικές και μας χτυπούσαν" - Καταγγέλλει σωματική, λεκτική, ψυχολογική βία και σεξουαλική παρενόχληση

Σοκ προκαλούν τα όσα περιέγραψε στον Status  η Δήμητρα Καστρίτση, πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Η ίδια μίλησε για  σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία καθώς και σεξουαλική παρενόχληση.

Η κ. Καστρίτση η οποία είναι μεταξύ των πρώην 22 αθλητριών - αθλητών που συνυπέγραψε την επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Η ίδια αποκάλυψε στην Έφη Παφίτου πως είναι πολλά τα περιστατικά σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος των αθλητών και των αθλητριών.

"Μας άφηναν νηστικές" είπε και μας χτυπούσαν. "Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, τα αυτιά μου μάτωναν, είπε, περιγράφοντας περιστατικό σε ηλικία 12 ετών κατά τη διάρκεια προπόνησης για την Εθνική ομάδα".

"Ξύλο μπορεί να έπεφτε ακόμα και γιατί μια αθλήτρια στην προπόνηση δεν τέντωνε καλά το χέρι της", τόνισε η κ. Καστρίτση.

Ακούστε τα όσα είπε στον Status

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…