Την ικανοποίησή του από την στήριξη του ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπό του στην υπόθεση Novartis εξέφρασε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

«Δεν έχω παράπονο» σημείωσε. Ερωτηθείς εάν θα μπορούσε η στήριξη να εκφραστεί σε ανώτερο επίπεδο, ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Δεν κάνω εγώ τις επιλογές αυτές, όπως ξέρετε δεν είμαι εγώ η επιλογή των πολιτών, δεν εκλέχτηκα πρόεδρος, άρα ο πρόεδρος του κόμματος θα έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται ως προς το θέμα όπως εκείνος νομίζει.

Η ουσία είναι ότι επί πέντε χρόνια κρατάει η άτιμη αυτή υπόθεση, είναι μια περίπτωση πολιτικής ατιμίας. Θεωρώ ότι η στήριξη του κόμματος ήταν πάρα πολύ καλή».

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε πολύ σοβαρό λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη την παράλειψή του να αναφερθεί στα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, αλλά και τον διοικητή της ΤτΕ, όταν, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα, του είπε επιτακτικά να ζητήσει συγνώμη και αναφώνησε «ντροπή» για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν στην υπόθεση Novartis και ουσιαστικά αθωώθηκαν πανηγυρικά.

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λάθος και μάλιστα πολύ σοβαρό να κάνει αυτήν την διάκριση αν και στο πρώτο μέρος της τοποθέτησής του ήταν εξαιρετικός όταν είπε για δέκα πολιτικά πρόσωπα και η έρευνα που γίνεται ανακριτικά αυτή τη στιγμή, από την όταν είπε δηλαδή ότι ερευνάται όχι αν εξέφρασε κάποιος τη γνώμη του επί του θέματος αλλά αν συμμετείχε σε συμμορία» υπογράμμισε ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή με "πρωταγωνιστή" τον Παύλο Πολάκη, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι: "δεν θα ασχοληθώ εγώ, σε ότι αφορά αυτό το πρόσωπο δεν ασχολούμαι -ακόμη και ύβρεις να ακούω δεν τις επιστρέφω"

Ο κ. Λοβέρδος διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης. «Η δική μου παρουσία είναι στην πολιτική σκηνή» τόνισε.

 

 

 

Η αναφορά στην στήριξη του ΚΙΝΑΛ εδώ: Η αναφορά στην παράλειψη Μητσοτάκη εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…