ΗΧΗΤΙΚΟ-Δικηγόρος Πισπιρίγκου-"Η Ρούλα συνεχίζει να δηλώνει αθώα-Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά το τελευταίο πόρισμα

"Η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στην φυλακή είναι άσχημη. Δεν περίμενε ποτέ να ακούσει ότι τα παιδιά της δολοφονήθηκαν, αφού τότε, όταν έφυγαν από τη ζωή, κανείς δε μίλησε στην οικογένεια για ασφυκτικό θάνατο, αλλά οι ιατροδικαστές έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να δηλώνει αθώα", τόνισε μιλώντας στον Status fm και στην Έφη Παφίτου, ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, μετά και τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το πόρισμα των Καρακούκη – Καλογρηά που αποδίδει τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας σε δολοφονία με ασφυκτικό θάνατο.

Ερωτηθείς γιατί η κ. Πισπιρίγκου άλλαξε συμπεριφορά μέσα στη φυλακή ενώ μέχρι τώρα ήταν ψύχραιμη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι "βλέπει τον τρόπο που σκιαγραφείται συνολικά η προσωπικότητα της, τον τρόπο με τον οποίο οδεύουμε ίσως σε μια κατηγορία εξαιρετικά επιβαρυμένη. Ψύχραιμη βέβαια ήταν σε σχέση με τον εγκλεισμό της στις φυλακές και όχι σε ότι έχει να κάνει με τον θάνατο των παιδιών της".

Αναφορικά με το τελευταίο πόρισμα των δύο ιατροδικαστων ο κ. Παπαδόπουλος είπε: "Θα πρέπει κάποιος τελικά να μας πει ποιοι ιατροδικαστές έχουν δίκιο, διότι αυτό δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Γιατί να αποδεχτούμε τη γνώμη του ενός και οχι του άλλου που έκανε τη νεκροψία με τα ίδια του τα μάτια;", κατέληξε.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…