Τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις, σε συνέντευξή του στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

Για το θέμα των επισυνδέσεων, σημείωσε πως ήταν πιο συλλογικό επί ΣΥΡΙΖΑ το σύστημα ελέγχου της ΕΥΠ «διότι δεν υπήρχε το κατευθείαν στον πρωθυπουργό η υπηρεσία, αλλά στο αρμόδιο υπουργείο που ήταν το υπουργείο Εσωτερικών. Υπήρχε ουσιαστικά ένας έλεγχος του υπουργικού συμβουλίου, κατά κάποιο τρόπο – αλλά κι εκείνο βέβαια ήταν ατελές».

Αναφερόμενος στους αρμόδιους για θέματα ΕΥΠ εισαγγελείς, ο κ. Ζουράρις είπε πως «Ο εισαγγελέας είναι βραχίων ένοπλος του συστήματος» , σημειώνοντας πως «Δεν είναι καθόλου βαρύς ο χαρακτηρισμός αφού ο εισαγγελέας έχει δικαίωμα να συλλάβει στέλνοντας αστυνομία".

Για το μεταναστευτικό ο κ. Ζουράρις ανέφερε ότι: «Η Ελλάδα δεν φοβάται τους μετανάστες, έχει ανάγκη τους μετανάστες. Δεν έρχονται, δεν μπορούν να έρθουν εδώ, όταν στην Ιταλία οι αμοιβές είναι καλύτερες».

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε εκτενώς και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…