Με διάθεση και γνώμονα να προσφέρει, και στόχο να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών, συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, η Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρύσα Γεωργιάδου – Γρανούζη. Ανθρωπος με πλούσια επιχειρηματική και κοινωνική δράση, αυτοδημιούργητη, με εμπειρία και γνώσεις, χαμηλών τόνων, μία «ήρεμη δύναμη», η κ. Γρανούζη εξήγησε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη τους λόγους που την ώθησαν να προχωρήσει στο επόμενο, πολιτικό αυτή τη φορά βήμα της.

Οπως τόνισε έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον κόσμο και διαπιστώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και που οι ίδιοι της μεταφέρουν.

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο θέμα των συγκοινωνιών, ένα καίριο ζήτημα, καθώς όπως είπε, υπάρχουν άνθρωποι τρίτης ηλικίας που δεν μπορούν να πάνε στο γιατρό τους γιατί μένουν σε χωριουδάκια δήμων της Θεσσαλονίκης. Η  ίδια μάλιστα έχει δραστηριοποιηθεί ως προς το να βρεθεί μία λύση κι έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες με τον ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ μεταφέροντας τα προβλήματα που άκουσε από τους ανθρώπους αυτούς.

Η κ. Γρανούζη, ούσα τα τελευταία χρόνια στον Οργανισμό Τουρισμού μαζί με την πρόεδρο Βούλα Πατουλίδου, αναφέρθηκε παράλληλα στις επιτυχημένες δράσεις του Οργανισμού στο εξωτερικό για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης όπως η επιτυχημένη καμπάνια στο Λονδίνο. Ερωτηθείσα εάν υπάρχει συνεργασία ιδιωτών με φορείς όπως ο συγκεκριμένος Οργανισμός, επισήμανε ότι υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν, και οι φορείς να είναι δεμένοι, δηλαδή να υπάρχει μία αλυσίδα που ο ένας να βοηθάει τον άλλον ώστε να υλοποιούνται οι προσπάθειες για όσα χρειάζεται τόσο η πόλη όσο και η περιφέρεια μέσα από την συνεργασία των φορέων.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…