Η εταιρεία

Ο Status fm 107,7 Θεσσαλονίκης ήρθε για να συνεχίσει μια δυναμική και πετυχημένη πορεία επαγγελματιών και "εραστών" του μικροφώνου και του ραδιοφώνου. Είναι η συνάντηση σημαντικών και καταξιωμένων ανθρώπων του Τύπου, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Η στελέχωση του Status 107,7 έγινε με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ακροατών, η δε υποδομή του επιτρέπει την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και της πληροφορικής ώστε η διαδραστική σχέση με τους ακροατές να τους καθιστά καθημερινούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους. Ο Status fm καλύπτει όλους τους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, με τρία σημεία εκπομπής.

Μάλιστα συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό των Γρεβενών ο οποίος με δίκτυο κεραιών καλύπτει μεγάλο μέρος της δυτικής Μακεδονίας αλλά και με το δημοτικό ραδιόφωνο Λέρου.

Το πρόγραμμά του ξεκινά στις 05.00 πμ και ολοκληρώνεται με ζωντανές ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εκπομπές στις 02.00 τα μεσάνυχτα.

Τα δελτία ειδήσεων επιμελούνται επαγγελματίες δημοσιογράφοι και εκφωνούνται κάθε ώρα από επαγγελματίες εκφωνητές.
Οι δημοσιογράφοι είναι στην πλειονότητά τους μέλη των ενώσεων, ενώ οι ραδιοφωνικοί και μουσικοί παραγωγοί είναι έμπειροι και επώνυμοι της βόρειας Ελλάδας.

Μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων αθλητικών συντακτών καταγράφει και παρουσιάζει όλη την αθλητική επικαιρότητα με τεράστια απήχηση στο κοινό Ενημέρωση και ψυχαγωγία περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, όπου υπάρχουν και καινοτόμες ιδέες, με εκπομπές αφιερωμένες στην οικογένεια, στα παιδιά, στο θέατρο και τον κινηματογράφο.Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού είναι ο καταξιωμένος με 34 και πλέον έτη ενεργής παρουσίας στα ΜΜΕ, δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης.

----

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…