Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Νέα Εγνατία Οδό έξω από τη Θεσσαλονίκη παρατείνοντας τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν αυτήν την εβδομάδα.

Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της «Νέας Εγνατίας Οδού»  έως και την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Ανισόπεδου Κόμβου Σίνδου, και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας από και προς στην Αθήνα και από και προς στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

Κλάδος από Αθήνα προς Σίνδο:

Από Δευτέρα 9/11 έως Τρίτη 10/11, θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα.

Από Τετάρτη 11/11 έως Κυριακή 15/11, θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Κλάδος από Θεσσαλονίκη προς Σίνδο:

Από Παρασκευή 13/11 έως Κυριακή 15/11, θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα.

Από Παρασκευή 13/11 έως Δευτέρα 16/11, θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα ανωτέρω τμήματα, να συμμορφώνονται με την εργοταξιακή σήμανση και να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…